BARRY-S SAFARI'S

Als u met één van onze gidsen op excursie gaat, hanteren we de volgende tarieven. De tarieven zijn berekend voor 2, 4 en 6 personen. U betaald dus niet per persoon, maar per 2 personen! Voor kinderen tot 12 jaar hoeft u bij ons voor het gidsen niet te betalen. Voor een excursie met overnachting rekenen we een extra tarief. De gids betaald daarvan zijn eigen overnachting en maaltijden.

Tarief     2 personen     4 personen     6 personen
Halve dag   15 euro   25 euro   35 euro
Hele dag   20 euro   35 euro   50 euro
Overnachting   15 euro   25 euro   30 euro

Alles wat u op een dag gaat doen, bijvoorbeeld entree museum, park, boottrip, ferry van Banjul naar Barra, eventuele overnachting, eten/drinken, betaald u zelf ter plaatse. Zo betaald u alleen voor wat u echt gaat doen. En heeft u geen kosten voor iets wat u niet doet. Hieronder geven we een indicatie van de entree en boottrips. Deze tarieven worden bepaald door betreffende organistaties zelf. Wij hebben geen invloed op betreffende tarieven. Let op! De tarieven geven een indicatie. Eventuele afwijkingen kunnen voorkomen door onverwachte prijsverhoging. 

Activiteit Bijz. heden    Tarieven in Dalasi

Crocodile Pool

Per persoon   D.    200,00
Museum Banjul Per persoon   D.    100,00
Museum Juffureh Per persoon   D.    200,00
Reptile Farm Per persoon   D.    300,00
Stone Circle Per persoon   D.    100,00
Boottrip Lamin Lodge  Per boot    D. 1.500,00
Naar eiland Roots Per boot   D. 1.000,00
George Town Per boot   D. 3.000,00
Tendaba Per persoon   D.    500,00
Bijdrage dorp Juffureh  Per persoon   D.    100,00
Overtocht ferry Banjul - Barra Per persoon   D.      50,00
Overnachting lodge

Afhankelijk van lodge.

Indicatie

Per persoon

( incl. ontbijt)

  D.    800,00

 
De tarieven voor Fathala Wild-Life Park vindt u op de website: https://www.fathala.com/rates-2/

Voor het vervoer tijdens de excursie kunt u zelf kijken waar u gebruik van wilt maken. U kunt kiezen voor lokaal vervoer, taxi of het huren van een auto. U kunt met uw gids overleggen wat de mogelijkheden zijn per excursie. Voor sommige excursies is het niet handig om met lokaal vervoer te gaan. Omdat dit te ver is of dat er diverse plaatsen op één dag bezocht gaan worden. Indien u kiest voor het huren van een auto, kunt u kijken of u zelf wilt rijden, of dat u uw gids laat rijden. 

De koers van de Dalasi ligt op dit moment tussen de 50 a 55 voor 1 euro.

Boekingen
U kunt bij ons de excursies boeken via het contactformulier of per email. Rechtstreeks bellen met de gids in Gambia kan natuurlijk ook. U hoeft bij ons niet vooruit te betalen. U betaald de gids op de dag van de excursie, voordat u aan de excursie begint. U kunt gewoon in euro's betalen. De entree van parken en boottrips etc. betaald u aan de kassa bij het betreffende park en/of boot. 

Indien u eerst meer informatie wilt is dat natuurlijk ook prima. U kunt ons altijd mailen.