BARRY-S SAFARI'S

 

Gambia heeft prachtige stranden waar u heerlijk kunt vertoeven tijdens uw vakantie. De meest bezochte stranden vlak bij het toeristengebied zijn Senegambia, Kotu en Palma Rima. 

 

 

Ook het strand Paradise Beach in Sanyang is geliefd bij de toeristen. Hier komen mensen vaak in combinatie met de South Gambia Tour of ze nemen een taxi om hier de dag door te brengen.

Naast bovengenoemde stranden heeft Brufut ook een prachtig strand. Dit strand is minder bekent, maar daardoor niet minder mooi. Het is er prachtig. Bij het strand staan veel Boabab bomen, waardoor het strand een robuuste uitstraling heeft. Het is er nog niet zo toeristisch, dus heerlijk rustig om de dag door te brengen.

Er zijn een aantal lokale restaurantjes waar u onder het genot van een hapje en drankje lekker op een ligbedje kan genieten. U kunt hier verblijven tot de prachtige zonsondergang. 

Foto's van het strand in Brufut.

Strand
Strand Strand
Strand
Strand Strand
Strand
Strand Strand
Strand
Strand Strand
Strand
Strand Strand


Heeft u belangstelling om naar één van bovengenoemde stranden te gaan, laat het ons weten. Uw gids zal ervoor zorgen dat u een heerlijke stranddag krijgt. Paradise Beach is ca. 30 kilometer van Senegambia. Het strand in Brufut 7 kilometer.