BARRY-S SAFARI'S

De excursies van BARRY-S Safari's worden verzorgt door Amadou en Pa Barry. Zij zijn beide al jaren gids en kennen het land als geen ander. Zij vinden het leuk om mensen die op vakantie zijn hun prachtige land te laten zien. Gambia heeft veel mooie plekjes die u met hun kunt ontdekken. 

    Amadou Barry is een vriendelijke, spontane man van 46 jaar. Hij is al gids vanaf dat hij 20 jaar was. Menig toerist is al met hem op pad geweest. Amadou kent het land van Noord tot Zuid. Hij weet veel te vertellen over de cultuur, historie, dieren, planten en de geneeskundige werking daarvan. Hij is een echte familieman en erg zorgzaam voor de mensen om hem heen. Hij heeft altijd oog voor wat er om hem heen gebeurt. Amadou zal er alles aan doen om u een fijne vakantie te laten beleven.                                                                                                                      

    Pa Barry is een vrolijke jonge man van 32 jaar. Hij is gids vanaf dat hij 22 jaar was. Pa is altijd vrolijk en enthousiast. Hij is altijd bereidt iets extra's te doen voor een ander. U zult een gezellige vakantie hebben als u met Pa op excursie gaat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Als u met Amadou of Pa op excursie gaat, bepaalt u zelf hoe uw dag eruit ziet. U bepaald zelf uw route, deelt uw eigen tijd in, u kunt tussendoor stoppen en uitstappen waar u wilt. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om het echte lokale leven in Gambia te ervaren. U komt op plaatsen waar u met de reisorganisatie niet zal komen. Zij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Wilt u meer informatie over de excursies of een excursie boeken? Dan kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen. Dit kan gewoon in het Nederlands. 

Met vriendelijke groet,

BARRY-S SAFARI’S