BARRY-S

South Gambia Tour

South Gambia TourDe South Gambia Tour bestaat uit een verzameling van korte trips die u bezichtigt in 1 dag. Op deze manier kunt u in een korte tijd veel van Gambia zien. Samen met uw gids maakt u een programma van de bezichtigingen die u wilt gaan doen en hoelang u hier wilt verblijven.

Een voorbeeld hoe de dag eruit kan zien: Als eerste vertrekt u naar Lamin Lodge waar u kunt zien hoe de oesters gekweekt worden en genieten van het mooie uitzicht. U kunt eventueel een boottocht maken door de mangroven en iets drinken in het restaurant aan de rivier. Na uw bezoek aan Lamin Lodge, vertrekt u naar Brikama, waar u een kijkje kunt nemen bij de woodfactory. Bij de woodfactory kunt u al het houtsnijwerk en andere souvenirs bekijken en eventueel iets leuks kopen.

Heeft u geen belangstelling voor een bezoek aan de woodfactory, dan kunt u een bezoek brengen aan de markt in Brikama. Brikama heeft een leuke afwisselde markt met o.a. kleding, sieraden, schoenen, souvenirs, stoffen, groenten en fruit.

Vervolgens gaat u kunt u kiezen uit de twee volgende mogelijkheden; U kunt naar de Reptile farm voorbij Gunjur. Bij de Reptile farm krijgt u uitleg over verschillende reptielen. U kunt zelfs een echte python om uw nek krijgen. Succes foto gegarandeerd!

Wilt u liever relaxen, dan gaat u in plaats van naar de Reptile farm, naar Paradise Beach in Sanyang. Hier vindt u een prachtig strand, waar u heerlijk een duik kunt nemen in de prachtige zee. Op het strand is een restaurant aanwezig waar u een lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. Even voor 17.00 uur vertrekt u richting Tanji om daar te zien hoe de vis wordt binnen gehaald.

De vis binnenhalen in Tanji is altijd heel indrukwekkend om te zien. Hier ziet u het echte Gambiaanse leven.

Na uw bezoek aan Tanji wordt u weer afgezet bij uw verblijf.