BARRY-S PROPERTIES

Informatie

Voor iedereen die belangstelling heeft voor een eigen compound in Gambia, is het belangrijk op de hoogte te zijn van de wet en regelgeving die er in Gambia geldt m.b.t. onroerendgoed. Daarnaast is het gewoon prettig om informatie te hebben over een aantal zaken die belangrijk zijn bij het kopen en/of bouwen van een compound/huis in Gambia.

BARRY-S vindt het belangrijk dat klanten goed ge├»nformeerd worden over alles wat met onroerendgoed, wet- en regelgeving, eigendomspapieren en bouwen in Gambia. We hebben daarom de belangrijkste informatie voor u op een rij gezet. Mocht u na het lezen van alle informatie nog vragen hebben, laat het ons dan even weten. Wij helpen u graag. 

Kopen van land

Informatie over het kopen van land in Gambia
U heeft de wens een stuk land te kopen in Gambia. Het hebben van een eigen land / compound in Gambia is erg leuk. Gambia is een mooi land, heeft mooie natuur, vriendelijke mensen en een heerlijk klimaat. Toch is het belangrijk om u eerst goed te laten informeren voor u land gaat kopen.

Lees meer: Kopen van land

Eigendomspapieren

Procedure kopen van een compound met BARRY-S Property & Constructions
U bent op zoek naar een compound in The Gambia. Als u een compound ziet op onze website of we vinden een compound voor u waar u naar op zoek bent, dan maken we een afspraak met u om de compound te bezichtigen. Als de compound u aanspreekt en u besluit de compound te kopen, zullen we voor u gaan onderhandelen met de verkoper. Alle afspraken omtrent de koop, worden vastgelegd in een koopovereenkomst.

Lees meer: Eigendomspapieren

Bouwen in Gambia

Bouwen in Gambia
U heeft een compound gekocht The Gambia. Na het regelen van uw eigendomspapieren, bouwtekening en bouwvergunning kunt u beginnen met bouwen. Voor u begint met bouwen is het altijd handig eerst een aantal zaken op een rij te zetten. Bouwen en wonen/verblijven in Gambia is namelijk iets anders dan in Europa.

Lees meer: Bouwen in Gambia