BARRY-S

Fathala Senegal

FathalaWanneer u meer wilt zien dan alleen Gambia, dan is een excursie naar het Wild-life park Fathala in Senegal echt iets voor u. In het Fathala wildpark kunt u de echte wilde dieren zien die u normaal alleen in Zuid Afrika ziet. Echt een geweldige ervaring. 

U vertrekt rond half acht in de ochtend naar Banjul om met de ferry naar Barra te varen. De overtocht met de ferry is al een belevenis op zich. U zult uw ogen uitkijken. In Barra aangekomen ziet u een heel ander Gambia dan aan de kust. Vanaf Barra rijdt u met de auto naar de grens van Senegal. Na de paspoort controle, gaat u letterlijk over een hobbel en bent u op de vlakke geasfalteerde weg in Senegal.

De natuur in Senegal is niet veel anders dan u in Gambia gewend bent, maar aan de infrastructuur kunt u goed zien dat Senegal veel verder in de ontwikkeling is dan Gambia. Na een aantal kilometers komt u bij het wild-life park aan.

In het park kunt u kiezen uit twee verschillende rondes. In de ene ronde van het park ziet u verschillende soorten antilopen, giraffen, zebra’s en neushoorns. De andere ronde is met de leeuwen. U kunt hier echt de leeuwen van dichtbij zien. Natuurlijk kunt u ook beide rondes doen. Het is een geweldig mooi park. Een bezoek aan dit park is zeker de moeite waard.

Meer informatie en de tarieven van het park vindt u op: http://www.fathala.com/