BARRY-S

Brufut 101

Brufut 101Brufut 101: Vaste Prijs 35.000 euro Kosten Koper
Gezellige, zonnige compound van 250 m2 met mooie nette volledig ingerichte bungalow gelegen in een rustige omgeving van Brufut (achDe ter TAF villawijk). De Compound is aan drie kanten ommuurd en heeft een loopdeur. De tuin heeft een jonge aanplant van diverse bomen en planten.

Ideale bungalow voor uw vakantie of vaste verblijfplaats waar u weinig onderhoudt aan heeft en heerlijk kunt genieten van het Gambiaanse leven.

Indeling huis
Mooie nette bungalow met een woonoppervlakte van 72 m2. Zeer ruime veranda (15  m2) waar u heerlijk kunt genieten van de ondergaande zon, woonkamer met open keuken (28 m2), De keuken is in Europese stijl en heeft een draaicarrousel, een gasfornuis met gasfles, een afzuigkap en een kleine koelkast met vriesvakje. Er zijn 2 identieke slaapkamers (12 m2) en een  badkamer met douche, toilet en wastafel (5 m2).

Op de compound staat nog een kleine berging/schuur en er is een mooie betegelde wasbak.

Ligging en omgeving
De bungalow ligt in een rustige omgeving in Brufut net achter de villewijk TAF, op zo’n 900 meter van de hoofdweg. Het strand vindt u op loopafstand aan de overkant van de hoofdweg. Brufut heeft één van de mooiste stranden van Gambia. Brufut heeft een grote markt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen zoals groente, fruit en vis. In de omgeving zijn diverse lokale winkeltjes.

De beroemde turntable vindt u op ca. 3 km. Hier zijn diverse supermarkten, winkeltjes en een lokale markt.

Het gezellige Senegambia met restaurants en clubs op 15 minuten rijden.

Bijzonderheden
Er is een water- en elektra voorziening via Nawec. De bungalow wordt geheel gemeubileerd opgeleverd. Er zijn ook 2 fietsen aanwezig en gereedschap.

De compound is keurig onderhouden en zeker het bezoeken waard.

De prijs is exclusief het afhandelen van de Transfer ownership of land en het betalen van de 15 % income tax. De totale kosten voor het afhandelen van de papieren zullen maximaal 15% van de koopprijs zijn. Deze kosten zijn voor de koper. 

 

Huis te koop


Brufut 101Brufut 101 Vaste Prijs: 35.000,00 euro KK
Afmeting compound; 10 m x 25 m (250m2)
Gezellige volledig ingerichte bungalow (72m2) met woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer/toilet. De compound is keurig onderhouden. Water / elektra is aanwezig via Nawec.

Netjes onderhousen compound op ca. 900 meter van de hoofdweg. Zodra u de weg oversteekt loopt u naar het prachtige strand. In de buurt vindt u de markt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. 

Een volledige omschrijving van de compound: klik hier -->>

 

 

Brufut 102Brufut 102 Prijs: 5000.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 30 m x 25 m (750m2)
Bungalow met veranda, woonkamer, eetkamer, keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers.
Water en elektra zijn aangesloten via Nawec


Ruime compound met bungalow en zwembad. De compound heeft een centrale ligging. In de buurt zijn diverse lokale shops en zowel de grote als kleine markt. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen. De hoofdweg van Brufut richting de turntable ligt op ca. 3 km. 

Helaas zijn de foto's die we van deze compound hebben, niet goed genoeg voor de website. Indien u toch meer foto's wilt zien, laat het ons dan weten. 

 

Kololi 101Kololi 101 Prijs: 7.000.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 30 m x 20 m (600m2)
Deze compound bestaat uit 2 huizen in 1. Ieder huis heeft een woonkamer, eetkamer en een keuken. Boven zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers.
Water en elektra zijn aangesloten via Nawec.

De compound ligt op de doorgaande weg van Kololi naar Kotu (radio westcoast). In de omgeving vindt u zowel Kotu als Senegambia. 

Voor photogallery: Klik hier -->>

 

Sanyang 101Sanyang 101 Prijs: 7.500.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 50 m x 60 m = 3.000 m2

Grote compound waar u een prachtige tuin kan aanleggen. Er is voldoende ruimte om eventueel een zwembad en/of een gastenverblijf te bouwen. Dit prachtige huis heeft zowel beneden als boven een ruime veranda, er is een ruime woonkamer, eetkamer, keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers. 

Elektriciteit is aangesloten via Nawec en er is een generator. Water is aangesloten via Nawec en er is een borehole. De compound ligt aan de doorgaande weg richting het strand van Sanyang.

Voor photogallery: klik hier -->>

 

Sanyang 102Sanyang 102 Prijs: 2.500.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 30 m x 25 m = 750 m2
Leuke compound met een ruime bungalow met shop. Het huis heeft een veranda, woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een winkelruimte van 4 m x 6 m. 

Er is elektriciteit door middel van een solar systeem en water via een waterput. U kunt uw eigen watervoorziening aanleggen door middel van een borehole.

De compound ligt in het dorp van Sanyang aan de rechterkant van de hoofdweg naar Brikama. 

Voor photogallery: klik hier -->>

 

 

Gallery Sanyang 103Sanyang 103 Vraagprijs: € 49.500,00 KK
Afmeting compound: 31,6 m x 36 m (1.138 m2)
Gezellige en netjes onderhouden compound met bungalow en winkelruimte/watchmanhouse.

De compound is volledig ommuurd en heeft een grote poort en een aparte deur. Van de poort tot het huis is een oprit aangelegd. Aan beide zijden van de oprit ligt bahamagras. Verder staan er in de tuin een sinaasappelboom, kokospalm, eucalyptus, sierpalmen, avocado, bananen, grote mangoboom en verschillende keurrijke bougainvilles. Op de compound staat een nette bungalow met 3 slaapkamers en een winkelruimte inclusief watchman huisje.

De bungalow heeft een veranda over de gehele breedte van het huis (19 m2). Een woonkamer (17,5 m2), keuken met hoekaanrecht, kastjes boven en onder, een gasfornuis met oven en een koelkast met vriezer, 3 slaapkamers (1 van 17,5 m2 en 2 van 10 m2) en een badkamer (6 m2) met toilet, douche, wastafel en boiler voor warm water.

Er is een winkelruimte aan de voorkant van de compound met een aparte ruimte waar een wachtman kan verblijven. Het zijn 2 aparte ruimten van ieder 16 m2.

Water en elektra zijn aangesloten via Nawec.

De compound ligt op 500 meter van de highway Sanyang, aan de doorgaande weg naar het strand. Het beroemde ‘Paradise beach’ vindt u op slechts 2,5 km. Vele uitvalswegen, gezellige markt in Brikama, Gunjur en Kartong. Op 45 minuten met de auto van Senegambia en de luchthaven.

Voor photogallery: klik hier -->>


Heeft u belangstelling voor één van deze compounds, dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Laat het ons tijdig weten, zodat we tijd hebben de eigenaar op de hoogte te stellen. De eigenaar van de compound is namelijk niet altijd aanwezig op de compound. Aan de bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Wel is het de bedoeling dat u zelf het vervoer regeld. 

Staat de compound waar u naar op zoek bent niet op onze site, laat het ons weten. We weten vaak meer compounds te koop dan er op onze site staan. 

Compound te koop

U heeft plannen om een compound te kopen in Gambia. Het zoeken naar een compound is een leuke en spannende bezigheid, maar kost ook veel tijd. Daarnaast komt er nogal wat bij kijken. Misschien kunnen wij u hierbij helpen. 

We hebben een aantal compounds te koop staan op onze website, maar weten vaak meer compounds te koop. Niet iedere eigenaar wil zijn compound te koop aanbieden via een website. U kunt ons altijd mailen of bellen voor het aanbod. Daarnaast is het mogelijk dat we voor u op zoek gaan naar een compound.

Indien u een compound met ons wil bezichtigen dan is dit mogelijk. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. Aan de bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Wel is het de bedoeling dat u zelf het vervoer voor de bezichtiging regelt.

Als u een compound koopt met onze bemiddeling, dan doen we voor u de onderhandelingen. Bent u het eens met de afspraken en de prijs, dan maken we een koopcontract op. In het koopcontract staan alle afspraken tussen verkoper en koper. Zo weet zowel verkoper als koper waar hij/zij aan toe is. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.

 

Land kopen

U bent op zoek naar een mooi stuk land in Gambia. In Gambia is nog veel land te koop. Maar het is vaak even zoeken naar het mooie stukje wat echt bij u past. Misschien kunnen we u daarbij helpen? Wij weten veel stukken land te koop, maar plaatsen niet alles op onze website. Het aanbod wisseld namelijk snel. Waardoor het vaak gebeurde dat we land op onze site hadden en het inmiddels verkocht was. Wat teleurstellend was voor onze klanten. 

Het is makkelijker om op zoek te gaan naar land als u in Gambia bent, of dat wij voor u gaan rondkijken net voor u in Gambia aankomt. Zo voorkomen we dat het land al verkocht is voor u in Gambia aankomt.

Om u toch enigzins een beeld te kunnen geven wat er op dit moment te koop is in Gambia, zijn we op dit moment op zoek naar nieuwe stukken land. Een aantal stukken land vindt u hieronder. De rest volgt zo spoedig mogelijk.

Heeft u vragen over land? Of wilt u informatie, laat het ons weten. 

Alle informatie over het kopen van land in Gambia en de bij behorende eigendomspapieren kunt u vinden op onze website.

 

Gallery Kerr Serign 001Kerr Serign 001 Prijs: 750.000 Dalasi
Afmeting: 24 m x 25 m (600 m2)
Het land heeft rondom nog geen muur.

U vindt de hoofdweg op ca. 200 meter. Van hier uit kunt u makkelijk naar Senegambia, strand, Kotu en Serekunda. De luchthaven is op ca. 20 minuten met de auto.

Er is water en elektra in de buurt. Een aanvraag voor een aansluiting kunt u doen bij Nawec.

Het land heeft de status Freehold. Om eigenaar te worden heeft u de complete set Transfer ownership of land nodig en de complete set occupancy. Na het regelen van de eigendoms papieren kunt u een bouwtekening van uw huis laten maken en de bouwvergunning aanvragen.

 

 

Gallery Kerr Serign 002Kerr Serign 002 Prijs: 800.000 Dalasi
Afmeting: 23 m x 30 m (690 m2)
Op het land staat een grote kippenschuur. 

U vindt de hoofdweg op ca. 300 meter. Van hier uit kunt u makkelijk naar Senegambia, strand, Kotu en Serekunda. De luchthaven is op ca. 20 minuten met de auto.

Er is water en elektra in de buurt. Een aanvraag voor een aansluiting kunt u doen bij Nawec.

Het land heeft de status Lease. Deze eigendomspapieren worden altijd geregeld via een advocaat. Na het regelen van de eigendoms papieren kunt u een bouwtekening van uw huis laten maken en de bouwvergunning aanvragen.

 

 

Gallery Kerr Serign 003Kerr Serign 003 Prijs: 2.200.000 Dalasi
Afmeting: 40 m x 40 m (1.600 m2)
Het land heeft aan 3 kanten een muur.

Het land bevindt zich aan de hoofdweg. Van hier uit kunt u makkelijk naar Senegambia, strand, Kotu en Serekunda.

Er is water en elektra in de buurt. Een aanvraag voor een aansluiting kunt u doen bij Nawec.

Het land heeft de status Freehold. Om eigenaar te worden heeft u de complete set Transfer ownership of land nodig en de complete set occupancy. Na het regelen van de eigendoms papieren kunt u een bouwtekening van uw huis laten maken en de bouwvergunning aanvragen.

 

 

 

Sekuta Nema 001Sekuta Nema 001 Prijs: 350.000 Dalasi
Afmeting: 18 m x 30 m (540 m2)
Het land heeft aan twee kanten al een muur. 

U vindt de hoofdweg van het dorp op 500 meters. In de omgeving zijn diverse lokale shops aanwezig en een markt. Sekuta Nema ligt niet ver van de luchthaven. Senegambia vindt u op ca. 20 minuten rijden met de auto.

Er is water en elektra in de buurt. Een aanvraag voor een aansluiting kunt u doen bij Nawec.

Het land heeft de status Freehold. Om eigenaar te worden heeft u de complete set Transfer ownership of land nodig en de complete set occupancy. Na het regelen van de eigendoms papieren kunt u een bouwtekening van uw huis laten maken en de bouwvergunning aanvragen. 

 

 

Sekuta Nema 002Sekuta Nema 002 Prijs: 450.000 Dalasi
Afmeting: 25 m x 20 m ( 500 m2)
Het land heeft een muur aan 1 kant.

U vindt de hoofdweg van het dorp op 200 meters. In de omgeving zijn diverse lokale shops aanwezig en een markt. Sekuta Nema ligt niet ver van de luchthaven. Senegambia vindt u op ca. 20 minuten rijden met de auto.

Er is water en elektra in de buurt. Een aanvraag voor een aansluiting kunt u doen bij Nawec.

Het land heeft de status Freehold. Om eigenaar te worden heeft u de complete set Transfer ownership of land nodig en de complete set occupancy. Na het regelen van de eigendoms papieren kunt u een bouwtekening van uw huis laten maken en een bouwvergunning aanvragen.

 

 

Sekuta Nema 003Sekuta Nema 003 Prijs: 450.000 Dalasi
Afmeting: 20 m x 25 m (500m2)
Het land heeft rondom nog geen muur. 

U vindt de hoofdweg van het dorp op 300 meters. In de omgeving zijn diverse lokale shops aanwezig en een markt. Sekuta Nema ligt niet ver van de luchthaven. Senegambia vindt u op ca. 20 minuten rijden met de auto.

Er is water en elektra in de buurt. Een aanvraag voor een aansluiting kunt u doen bij Nawec.

Het land heeft de status Lease. Om eigenaar te worden heeft u lease papieren nodig. Deze worden altijd geregeld via een advocaat. Na het regelen van de eigendoms papieren kunt u een bouwtekening van uw huis laten maken en een bouwvergunning aanvragen.