BARRY-S

Huis te koop


Brufut 101Brufut 101 Vaste Prijs: 35.000,00 euro KK
Afmeting compound; 10 m x 25 m (250m2)
Gezellige volledig ingerichte bungalow (72m2) met woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer/toilet. De compound is keurig onderhouden. Water / elektra is aanwezig via Nawec.

Netjes onderhousen compound op ca. 900 meter van de hoofdweg. Zodra u de weg oversteekt loopt u naar het prachtige strand. In de buurt vindt u de markt waar u uw dagelijkse boodschappen kunt halen. 

Een volledige omschrijving van de compound: klik hier -->>

 

 

Brufut 102Brufut 102 Prijs: 5000.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 30 m x 25 m (750m2)
Bungalow met veranda, woonkamer, eetkamer, keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers.
Water en elektra zijn aangesloten via Nawec


Ruime compound met bungalow en zwembad. De compound heeft een centrale ligging. In de buurt zijn diverse lokale shops en zowel de grote als kleine markt. Hier kunt u uw dagelijkse boodschappen doen. De hoofdweg van Brufut richting de turntable ligt op ca. 3 km. 

Helaas zijn de foto's die we van deze compound hebben, niet goed genoeg voor de website. Indien u toch meer foto's wilt zien, laat het ons dan weten. 

 

Kololi 101Kololi 101 Prijs: 7.000.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 30 m x 20 m (600m2)
Deze compound bestaat uit 2 huizen in 1. Ieder huis heeft een woonkamer, eetkamer en een keuken. Boven zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers.
Water en elektra zijn aangesloten via Nawec.

De compound ligt op de doorgaande weg van Kololi naar Kotu (radio westcoast). In de omgeving vindt u zowel Kotu als Senegambia. 

Voor photogallery: Klik hier -->>

 

Sanyang 101Sanyang 101 Prijs: 7.500.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 50 m x 60 m = 3.000 m2

Grote compound waar u een prachtige tuin kan aanleggen. Er is voldoende ruimte om eventueel een zwembad en/of een gastenverblijf te bouwen. Dit prachtige huis heeft zowel beneden als boven een ruime veranda, er is een ruime woonkamer, eetkamer, keuken, 5 slaapkamers en 4 badkamers. 

Elektriciteit is aangesloten via Nawec en er is een generator. Water is aangesloten via Nawec en er is een borehole. De compound ligt aan de doorgaande weg richting het strand van Sanyang.

Voor photogallery: klik hier -->>

 

Sanyang 102Sanyang 102 Prijs: 2.500.000,00 Dalasi
Afmeting compound: 30 m x 25 m = 750 m2
Leuke compound met een ruime bungalow met shop. Het huis heeft een veranda, woonkamer, eetkamer, keuken, 3 slaapkamers, een badkamer en een winkelruimte van 4 m x 6 m. 

Er is elektriciteit door middel van een solar systeem en water via een waterput. U kunt uw eigen watervoorziening aanleggen door middel van een borehole.

De compound ligt in het dorp van Sanyang aan de rechterkant van de hoofdweg naar Brikama. 

Voor photogallery: klik hier -->>

 

 

Gallery Sanyang 103Sanyang 103 Vraagprijs: € 49.500,00 KK
Afmeting compound: 31,6 m x 36 m (1.138 m2)
Gezellige en netjes onderhouden compound met bungalow en winkelruimte/watchmanhouse.

De compound is volledig ommuurd en heeft een grote poort en een aparte deur. Van de poort tot het huis is een oprit aangelegd. Aan beide zijden van de oprit ligt bahamagras. Verder staan er in de tuin een sinaasappelboom, kokospalm, eucalyptus, sierpalmen, avocado, bananen, grote mangoboom en verschillende keurrijke bougainvilles. Op de compound staat een nette bungalow met 3 slaapkamers en een winkelruimte inclusief watchman huisje.

De bungalow heeft een veranda over de gehele breedte van het huis (19 m2). Een woonkamer (17,5 m2), keuken met hoekaanrecht, kastjes boven en onder, een gasfornuis met oven en een koelkast met vriezer, 3 slaapkamers (1 van 17,5 m2 en 2 van 10 m2) en een badkamer (6 m2) met toilet, douche, wastafel en boiler voor warm water.

Er is een winkelruimte aan de voorkant van de compound met een aparte ruimte waar een wachtman kan verblijven. Het zijn 2 aparte ruimten van ieder 16 m2.

Water en elektra zijn aangesloten via Nawec.

De compound ligt op 500 meter van de highway Sanyang, aan de doorgaande weg naar het strand. Het beroemde ‘Paradise beach’ vindt u op slechts 2,5 km. Vele uitvalswegen, gezellige markt in Brikama, Gunjur en Kartong. Op 45 minuten met de auto van Senegambia en de luchthaven.

Voor photogallery: klik hier -->>


Heeft u belangstelling voor één van deze compounds, dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Laat het ons tijdig weten, zodat we tijd hebben de eigenaar op de hoogte te stellen. De eigenaar van de compound is namelijk niet altijd aanwezig op de compound. Aan de bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Wel is het de bedoeling dat u zelf het vervoer regeld. 

Staat de compound waar u naar op zoek bent niet op onze site, laat het ons weten. We weten vaak meer compounds te koop dan er op onze site staan.