BARRY-S

Compound te koop

U heeft plannen om een compound te kopen in Gambia. Het zoeken naar een compound is een leuke en spannende bezigheid, maar kost ook veel tijd. Daarnaast komt er nogal wat bij kijken. Misschien kunnen wij u hierbij helpen. 

We hebben een aantal compounds te koop staan op onze website, maar weten vaak meer compounds te koop. Niet iedere eigenaar wil zijn compound te koop aanbieden via een website. U kunt ons altijd mailen of bellen voor het aanbod. Daarnaast is het mogelijk dat we voor u op zoek gaan naar een compound.

Indien u een compound met ons wil bezichtigen dan is dit mogelijk. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak. Aan de bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Wel is het de bedoeling dat u zelf het vervoer voor de bezichtiging regelt.

Als u een compound koopt met onze bemiddeling, dan doen we voor u de onderhandelingen. Bent u het eens met de afspraken en de prijs, dan maken we een koopcontract op. In het koopcontract staan alle afspraken tussen verkoper en koper. Zo weet zowel verkoper als koper waar hij/zij aan toe is. Aan deze service zijn geen kosten verbonden.