BARRY-S PROPERTIES

Brufut

Brufut ligt heel erg centraal voor mensen die willen genieten van zowel het Gambiaanse- als het uitgaansleven. Brufut is een heel gezellig Gambiaans dorp met vriendelijke mensen. In het centrum van Brufut is een grote lokale markt waar u vis, groenten en kruiden kunt kopen.

Hier vindt u één van de mooiste stranden van Gambia. Het stand heeft een robuuste uitstraling aan met zn boabab bomen. Hier kunt u genieten van ongerepte natuur.

U vindt Brufut op zo'n 20 minuten van de luchthaven en 15 minuten van het toeristengebied Senegambia. In en rondom Senegambia vindt u diverse restaurants en clubs waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje. Op zo'n 5 kilometer vindt u het vissersdorpje Tanji. Hier kunt u dagelijks zien hoe de vis wordt binnengehaald.

 

Brufut 101

Compound: 10 m x 25 m (250 m2) Vraagprijs: 35.000 Euro KOSTEN KOPER
IN PRIJS VERLAAGD

Gezellige, zonnige compound van 250 m2 met mooie nette volledig ingerichte bungalow gelegen in een rustige omgeving van Brufut (achter TAF villawijk). De Compound is aan drie kanten ommuurd en heeft een loopdeur. De tuin heeft een jonge aanplant van diverse bomen en planten.

Lees meer: Brufut 101